Шокиращи кадри от  камера за видеонаблюдение показват как възрастна жена

...
Шокиращи кадри от  камера за видеонаблюдение показват как възрастна жена
Коментари Харесай

Джамбази изхвърлиха жена от колата ѝ, майка ѝ опита да ги спре ВИДЕО

Шокиращи фрагменти от  камера за видеонаблюдение демонстрират по какъв начин стара жена и щерка й самоуверено се изправят против двама крадци, които ги нападнали измежду бял ден.

Двамата дебнели в засада, до момента в който Лин Елуел, на 62, маневрирала с новия си Mercedes A Class по алеята на 82-годишната си майка в Уиленхол, Англия.

Миг по-късно един от крадците изтича и отваря принудително вратата на водача, издърпвайки Лин от колата на земята.

Лин наподобява е ритана няколко пъти, до момента в който се държла за колата си, преди 82-годишната майка на Лин, облечена в пеньоар и чехли, да изтича да помогне на щерка си.

Бабата е забелязана да стои пред колата в опит да спре крадците да избягат. След това фрагментите демонстрират по какъв начин крадците карат право против майката на Лин и я удрят, когато тя изскача от пътя.

Жените останаха бити и натъртени от кражбата, станала на 28 февруари сутринта. Лин беше в къщата на майка си, с цел да остави кучето, преди да отиде на работа.

„ Никога не съм имал нещо сходно. Всъщност съм израснал в този регион и нито един път не съм имал проблеми. Просто в никакъв случай не съм очаквал нещо сходно да се случи ", споделя фризьорката Линда.

 „ Те също взеха моята фризьорска чанта, която се отрази на бизнеса ми. Никога не беше неприятно там, когато бях млада, само че в този момент е доста по-зле. Родителите ми също имат проблеми с това да се усещат в сигурност в този момент.

„ В региона също имаше редица сходни произшествия, малко по-късно, което ми се случи, имаше и друга офанзива тъкмо надолу по пътя.

„ Районът се утежнява. Сега имам нова кола, само че я имах единствено от няколко дни. Използваха и моята карта. Ужасно е ", приключва описа си дамата.

Превод: GlasNews.bg

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР